16.04.2014

Pečat kvalitete za platformu za natječaje TimoComa

Raspisivanje transportnih natječaja online uz TC eBid®

(1)

Düsseldorf, 19.03.2014. Europska platforma za natječaje TC eBid® se po treći put za redom odlikovala prolaskom pri ispitivanju kvalitete BMEnet GmbH (podružnica Saveznog udruženja Upravljanje materijalom, nabava i logistika e.V.) –  i stoga najmanje dvije godine smije nositi pečat kvalitete „Nabava tereta“.

Online alat TimoComa, pružatelja IT usluga, pojednostavljuje dugoročno transportno poslovanje te ga ujedno čini ekonomičnijim. Uz TC eBid®, poduzeća iz industrije i trgovine kao i logističari i špediteri raspisuju transporte za kompletne i djelomične utovare. Od početka 2009. već je provedeno 22.000 natječaja od gotovo 8.500 različitih poduzeća.

 

U samo nekoliko koraka se online može raspisati natječaj. Osim toga, na taj način može se stupiti u kontakt s otprilike 33.000 odobrenih davatelja usluga prijevoza diljem Europe: u prvom koraku definiraju se detalji kao što je ime, podjela cijena po prijevozu ili vrsti robe. Nakon toga postoji mogućnost dopune informacija jezikom pregovaranja, načinom dodjele ili načinima plaćanja. Osim toga, moguće je prikvačiti PDF dokumente, kao primjerice propise o utovaru ili pravila jamstva. Na kraju ponuđač može odrediti tko smije sudjelovati na natječaju, te treba li natječaj biti vidljiv svim TimoComovim strankama. Nakon toga ga se šalje na provjeru TimoComovom timu stručnjaka. Nakon završene provjere natječaj se stavlja na internet.

 

BMEnet pečat kvalitete

BMEnet GmbH dodjeljuje robne pečate za softverske proizvode i platforme koji nude integrativna rješenja za optimiranje nabave i prodaje, kao orijentacijsku pomoć poduzećima. Ispitivanje se temelji na standardiziranim i neutralnim kriterijima kataloga, s jasno definiranim zahtjevima. U tom kontekstu, pečati kvalitete stvaraju tržišnu transparentnost u odabiru programskih sustava. Korisnici dobivaju sigurnost pri nabavljanju softvera s certificiranim standardima kvalitete. S druge strane, nagrađivani ponuđači mogu svojim kupcima dokazati kvalitetu vlastitih proizvoda.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh