29.09.2014

Premijera na IAA: Aplikacijom do TimoComa

Ponuđač burze tereta čini svoje proizvode dostupne za mobilne sustave

(1)

Düsseldorf, 23.09.2014 – Brzo pronaći povratni utovar, nakon što ste istovarili kamion kod primaoca. Pružateljima transportnih usluga jednostavno nuditi naloge čak i kada niste u uredu. U logističkoj poslovnoj svakodnevnici nedostaje dobar i siguran način obrađivanja transportnih naloga preko tableta ili pametnog telefona. Upravo ovu rupu popunjava TimoCom, čineći sve svoje proizvode mobilno dostupnima. Po prvi put će se javnosti prestaviti ova prekretnica za mobilnu potražnju tereta i utovarnih prostora na IAA Nutzfahrzeuge u Hanoveru, koja počinje 25. rujna.

 

TimoCom-korisnici u budućnosti više nisu vezani za osobno računalo ukoliko žele pronaći ili ponuditi na jednostavan način utovarni nalog. Tržišni lider među burzama tereta i utovarnog prostora u Europi proširio je besplatnu aplikaciju transportnog barometra za pristup svojim proizvodima. Putem ugrađenim sigurnosnim pristupom TC Login u aplikaciji, korisnicima-TimoComa je omogućen pristup svom sustavu - neovisno gdje se u tom trenutku nalazi. Potom su korisnicima neograničeno na raspolaganju sve rezervirane TimoCom platforme. Stoga se ubuduće u burzi tereta TC Truck&Cargo® mogu već naći novi nalozi dok stojite na rampi za stari nalog, a preko platforme za praćenje TC eMap® istovremeno možete omogućiti praćenje vozila novom nalogodavcu. Prilikom odbijanja pošiljke možete na licu mjesta preko TimoCom burze tereta pronaći prostor za teret. Za mobilne naloge nije važno koristite li tablet ili pametni telefon. Naravno, aplikacija transportnog barometra dostupna je i za operacijske sustave kao što su Android, iOS i Windows.

 

Naglasak na sigurnosti – također i mobilno

„Naš najveći izazov bio je primjena TimoComovog visokog sigurnosnog standarda i za mobilno korištenje naših proizvoda“, navodi Marcel Frings, glavni predstavnik za TimoCom. Ova važna stavka riješena je dodatnom sigurnosnom razinom unutar aplikacije. Na TC Login se prijavljujete mobilno. Ovaj sigurnosni pristup već je poznat zbog inačica za osobno računalo. Ako putem želite koristiti svoj TimoCom račun, potreban je dodatni unos zasebnog PIN broja. „Princip je sličan bankovnoj kartici – ali još sigurnije“, objašnjava Frings. „TC Login, zasebni PIN i odgovarajući mobilni uređaj međusobno su povezani. Ako jedan od dijelova nedostaje, pristup TimoComu nije moguć. Zamislite da moja bankovna kartica funkcionira samo s mojim PIN brojem te isključivo na jednom određenom automatu. To je velika sigurnosna prednost za naše korisnike.“

 

Aktivnost na tržištu, uvijek i odasvud

Zbog integracije pristupa u aplikaciju transportnog barometra, svim korisnicima su na raspolaganju i trenutni tržišni podaci cestovnog transporta u Europi. Pregovori o cijenama bolje se dogovaraju na licu mjesta. TimoCom ovim mobilnim pristupom platformama osigurava svojim kupcima potpunu operativnost u bilo koje vrijeme. Neovisno o tome radi li se o burzi tereta TC Truck&Cargo®, transportnim nalozima u TC eBid®, alatu za praćenje i kalkulaciju TC eMap®, burzi utovarnih prostora s prikladnim utovarnim i logističkim površinama ili TC Profile®, prijevoznom katalogu za Europu – sljedeća poslovna mogućnost leži na dohvat ruke i udaljena je samo jednim klikom.

 

Biti u toku

Sajam IAA Nutzfahrzeuge u Hannoveru svakom daje mogućnosti, da sebi sam stvori sliku o mobilnom pristupu TimoCom-proizvodima. Na štandu C19 u hali 13 ćete doznati sve važno o aplikaciji i naravno ćete biti u mogućnost testirati sve platforme. Za tu svrhu će stajati na raspolaganju nekoliko računala na kojima možete po želji uz upustvo TimoCom djelatnika uživo testirati sve programe i dodatne funkcije.

Za više informacija o TimoComu i mobilnom pristupu pogledajte www.timocom.com.hr.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh