27.08.2014

Sigurno u budućnost: Svijet TimoComa sada je i mobilno dostupan

Pružatelj usluga burzi transporta omogućuje bezbrižno izvođenje transportnih naloga

(1)

Düsseldorf / Hannover, 27.08.2014. „Pokretanje budućnosti“ – tako glasi moto ovogodišnjeg sajma “IAA gospodarska vozila 2014“, koji se od 25. rujna do 02. listopada održava u Hannoveru. Na vodećem globalnom sajmu za mobilnost, transport i logistiku u središtu su novosti unutar industrije. Očigledno je da i tvrtka TimoCom Soft- und Hardware GmbH kao ponuđač tržišne vodeće europske burze tereta pravovremeno očekuje svoju premijeru. Pružatelj IT usluga ekskluzivno predstavlja novi, mobilni pristup svim platformama TimoCom, uz visoke sigurnosne standarde.

Mobilni pristup poboljšava poslovne mogućnosti

Prilikom razvoja mobilne inačice u prvi plan uzeti su dnevni zahtjevi za suvremenu logistiku. Ipak, svi sudionici transporta danas brzo i fleksibilno moraju reagirati na promjene. „Mobilnim pristupom izgradili smo dostupnost našeg raspona proizvoda - to je za nas logičan korak naprijed u mobilnu budućnost“, tvrdi Marcel Frings, glavni predstavnik tvrtke TimoCom. Na sajmu IAA 2014, disponenti, prevoznici i poduzetnici iz industrije i trgovine imaju priliku napokon i sami doživjeti mobilni pristup u svijet TimoComa. Prednosti su očite, jer za radnu svakodnevnicu to znači: neovisno o tome koristite li pametni telefon ili tablet, uz aplikaciju transportnog barometra ubuduće se možete uvijek i posvud prijaviti na Vaš TimoCom račun.

 

Trostruko osigurani uz TimoCom

Prava inovacija ove mobilne inačice ide puno dalje od toga. „Transportni zahtjevi trebaju se odvijati što sigurnije, zbog čega smo radili na primjeni visokih sigurnosnih standarda za mobilnu uporabu naših proizvoda. U tu svrhu smo pregledali i testirali popularne mobilne inačice i sigurnosne mehanizme“, kaže Frings. Rezultat toga je zaštićen pristup preko aplikacije transportnog barometra koja se službeno predstavlja na konferenciji za novinare „Želite biti mobilni? Sigurno!“ za tvrtku TimoCom, u sklopu „IAA gospodarska vozila 2014“. Konferencija se održava u utorak, 23. rujna 2014., u 11.45 h u sali 17, u Convention Center Hannover. Posjetitelji sajma od 25. rujna mogu predočiti kako će logistička poslovna svakodnevnica ubuduće biti još učinkovitija zahvaljujući tabletima i pametnim telefonima. Na štandu C 19 u dvorani 13 pod nadzorom TimoCom djelatnika možete i sami na mobilnim uređajima isprobati već etablirane programe. Bez obzira na to radi li se o burzi tereta TC Truck&Cargo®, raspisivanju transportnih naloga u TC eBid®, programu za praćenje i kalkulaciju TC eMap® ili ostalim poslovnim rješenjima tvrtke TimoCom – mobilni pristup svim platformama ubuduće osigurava potpunu operativnost pružatelja prijevoznih usluga, u svako vrijeme.

 

Više informacija o TimoComu naći ćete na www.timocom.com.hr

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh