01.06.2015

TimoCom je predstavio novitete na sajmu transport logistic 2015

Lider tržišta se veseli uspjehu sajma uz trostruki "Hura!"

(2)

Erkrath, 19.05.2015. – Željeznički štrajk koji sprječava ljude na dolazak na sajmišta. Ništa ne vozi, sva vozila za najam su iznajmljena a taksiji su pretrpani. Na prvu ne zvuči kao najbolji preduvjeti za uspješan sajam. Međutim: Uz 55.000 posjetitelja, ovogodišnji sajam transport logistic nije bio jedan od najuspješnijih samo za organizatore, već i za tvrtku TimoCom, ponuđača najveće europske transportne platforme. Uspjeh po pitanju „Ušteda vremena“ obećava novost koju donosi TimoCom.

Brže, više, dalje

Ovogodišnji nastup tvrtke TimoCom na sajmu trebate predočiti na sljedeći način: Uzmete divovski štand na dva kata i uz to tim ljudi na okupu, jednu novost i jako važno pitanje: „Jeste li već čuli za tvrtku TimoCom?“. Radnici su ovo pitanje postavili nekoliko tisuća posjetitelja u četiri dana sajma i tako stupili u razgovor s dugogodišnjim klijentima i pridošlicama, mladim profesionalcima i novinarima iz raznih zemalja. Nije ni čudo da je na štandu i oko njega postalo prilično gusto. Naravno, bilo je riječi o TimoComovim proizvodima „made in Germany“, ali i želje i sugestije kupaca zahvalno su prihvaćene, a kat iznad, zadovoljni klijenti ispijali su šarene smoothiese. Oni su bili svježe cijeđeni i dobro su poslužili kao vitaminska bomba u međuvremenu. Rasprodano je svih 1000 komada. „Ovo je ludnica!“, čudili su se „Timovci“ i veselili se uspjehu.

Travanj u kiši – svibanj u cvijetu

„Možete li mi pojasniti novitete?“, čuje se upit klijenata. Na stolovima letci s natpisom „HURA! Noviteti tvrtke TimoCom.“ obznanjuju inovacije. Kombinacija burze tereta TC Truck&Cargo® i rješenja za praćenje TC eMap®. Prednost: Klikom na praćeno vozilo, korisnici mogu dodati lokaciju kao novu početnu točku rute u TC eMap®. Uskoro će biti moguće i pretraživati i prikazivati ponude tereta u području od do 200 km na popisu pogodaka TC Truck&Cargo®. „Klijenti koji rade s našim rješenjem za praćenje i koji tamo već imaju prenesena vozila smatraju da je ova funkcija odlična pošto sada moraju samo odabrati GPS odašiljač vozila te im se izravno prikazuju tereti oko praćenog vozila. Time je naporni ručni unos adrese stvar prošlosti. Na taj način štedite skupocjeno vrijeme koje je unutar branše uvijek "na knap".“, pojašnjava Evangelia Hatzes, djelatnica tvrtke TimoCom.

Vrijeme je dobra ključna riječ, jer pri kraju sajma zapamćeni ostaju komplimenti poput ovog: „Bez TimoComa se kod nas ne bi vrtio ni jedan kotač. Najbolji ste.“ HURA!

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh