19.06.2017

TimoCom proširuje tim Country Managera

Proširenje omogućuje da se posebna pažnja posveti ciljnim grupama u jugoistočnoj Europi

(1)

Erkrath, 19.6.2017. – TimoCom, najveća europska transportna platforma, postojano raste i osvaja nove ciljne grupe i tržišta. Kako bi išli u korak s neprestanim rastom klijenata, proširili su tim Country Managera za zemlje u jugoistočnoj Europi. Ranije je za te zemlje bila zadužena Tina Pandža, a uz Anu Domanović i Alena Solinu će radna snaga u toj regiji biti udvostručena. "Novi" stručnjaci su u jugoistočnoj Europi već poznati po svom dosadašnjem radu u TimoCom-u.

Udvostručenom snagom za branšu

Ana Domanović za TimoCom radi devet godina i mnogi klijenti znaju je još iz doba kada je bila djelatnica podrške korisnicima. Kao nekadašnja djelatnica podrške korisnicima i asistentica u marketingu, Ana Domanović donosi vrijedna saznanja o potrebama srpskih, makedonskih i crnogorskih klijenata TimoCom-a te je osim toga dobro upoznata s trendovima na tržištima tih zemalja.

Njen suradnik, Alen Solina, u TimoCom-u radio je kao Account Manager, a sada je na mjestu Country Managera zadužen za sljedeće države, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.

 

Kao novi Country Manageri, Ana Domanović i Alen Solina će se ubuduće baviti marketinškim strategijama za područja za koja su zaduženi, pri čemu će uvijek uzimati u obzir aktualne trendove i potrebe klijenata. Kako je od sada na toj poziciji zaposleno po dvoje radnika, njih dvoje, čije dužnosti obuhvaćaju i ulogu kontakata za tisak za svoja tržišta, uvijek se mogu međusobno zamijeniti, primati i razjasniti upite. Povećana prisutnost Ane Domanović i Alena Soline bit će primjetna i na događajima jer je zbog većeg broja osoblja moguće posjetiti puno više događaja u navedenim zemljama i njegovati osobne kontakte na licu mjesta.

Prva top-tema za ovaj tandem: Nova primjena za TC Transport Order® za digitalnu obradu naloga na TimoCom platformi što je posebno zanimljivo za proizvodna i trgovinska poduzeća.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh