30.03.2015

TimoCom u Beogradu dobiva nagradu „Brand Leader Award“

IT poduzeće kontinuirano raste u Južnoj Europi

(1)

Erkrath / Beograd, 26.03.2015 – I pobjednik je: TimoCom. Proizvođač softvera je zbog svog doprinosa u regiji jugoistočne Europe okrunjen nagradom „Brand Leader Award“. Zbog dugogodišnjeg znanja unutar branše i kontinuiranog razvoja inovativnih IT usluga, odbor 2. konferencije za transport i logistiku TIL 2015 ove je godine srednjem poduzeću sa sjedištem u Njemačkoj dodijelio nagradu u kategoriji „IT services in transport industry“.   

Dodjela nagrade izvršila se 26. ožujka 2015. u poznatom Sava centru u Beogradu pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva, prometa i infrastrukture Republike Srbije. Nagradom „Brand Leader Award“, organizatori odlikuju tvrtke, institucije i medije koji pozitivno utječu na ekonomski razvoj regionalne transportne branše. Organizator Milivoje Radovanović (Mass Media International) na sljedeći način objašnjava odluku odbora: „TimoCom je prepoznat kao vodeći ponuđač IT usluga na području prijevoza i logistike. Tehnologije TC eBid®, TC eMap® i TC Truck&Cargo® na tržištu su se smjestile kao iznimno učinkovite, produktivne i transparentne unutar transportne branše. Vrhunska usluga, kvalitetni proizvodi i operativna izvrsnost predstavljaju trajni doprinos tvrtke TimoCom za razvoj i poboljšanje transportne i logističke branše“. Time ukazuje na vrijednost poduzeća u jugoistočnoj Europi i kaže: „Raduje me što sam tvrtci TimoCom mogao dodijeliti nagradu Brand Leader Award za promicanje tehnološkog razvoja i IT usluga u područjima transporta i logistike“.

Tina Pandža, Country Manager za jugoistočnu Europu, u Beogradu je u ime tvrtke TimoCom preuzela nagradu. „Naše brojke već godinama potvrđuju kako naši proizvodi zadovoljavaju korisnike regije jugoistične Europe. To nije samo zbog opsežne ponude tereta i utovarnog prostora već i zbog toga što korisnicima dajemo podršku na materinjem jeziku, što smo redovito na licu mjesta i što usko surađujemo s nacionalnim udrugama unutar industrije". Tina Pandža razjašnjava da se ne žele odmarati na lovorikama svog uspjeha. „Nagrada nas motivira da i ubuduće ozbiljno shvaćamo želje naših korisnika u regiji i optimiziramo svoj softver tako da sudionici transportne i logističke branše mogu raditi još učinkovitije“.

Više informacija naći ćete na www.massmediainternational.eu ili www.timocom.com.hr.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh