19.04.2021

Osigurajte protok novca: Usluga platnog prometa JITpay™ za korisnike sustava TIMOCOM

Plaćanje vidljivo unutar 24 sata. Zaštita od rizika izostanka plaćanja. Dostupno već sada za TIMOCOM korisnike u Njemačkoj.

TIMOCOM & JITpay

Erkrath, 19. 4. 2021. – Važan uvjet poslovanja svakog poduzeća je likvidnost. No kada je rok dospijeća dug i po 60 dana, to nije uvijek lako. Kako bi klijenti brzo primili vaš novac, TIMOCOM i JITpayTM, pružatelj usluga plaćanja u logistici, sada nude mogućnost provedbe plaćanja preko sustava JITpayTM. Ova usluga platnog prometa već je sada dostupna za korisnike sustava TIMOCOM u Njemačkoj. Tijekom ove godine predstavit će se i u drugim europskim zemljama. Sljedeće na redu su Nizozemska, Poljska, Slovačka, Slovenija i Češka.

TIMOCOM odsad surađuje s tvrtkom za platne usluge JITpay™. Pomoću ove digitalne usluge korisnici u Njemačkoj svoj novac za izvršene transportne naloge primaju unutar 24 sata. „Omogućujemo našim korisnicima da riješe jedan od svojih ponajvećih izazova: brzo plaćanje nakon izvršene usluge”, kaže Gunnar Gburek, glasnogovornik i voditelj poslovanja tvrtke TIMOCOM. Tijekom ove godine ova će se platna usluga postati dostupna i u drugim europskim zemljama.

Pametno: platna usluga JITpayTM funkcionira ovako

Kako bi se mogli koristiti faktoringom, korisnici sustava TIMOCOM iz Njemačke registriraju se na internetskoj stranici JITpayTM. Preko sustava Smart Logistics System tvrtke TIMOCOM korisnici pristupaju funkciji za fakture JITpayTM, gdje nakon dovršetka naloga mogu poslati potvrdu o isporuci. Nakon toga slijedi digitalno i automatizirano fakturiranje. Za malu naknadu za uslugu, novac se unutar 24 sata doznačuje na račun klijenta.

Sigurno: napokon se možete osloniti na plaćanja

Upravo u nesigurnim vremenima dugi rokovi plaćanja logističkim poduzećima predstavljaju velike izazove. Tome se još pridodaje i teret neizvjesnosti o tome hoće li se računi uopće podmiriti. Zato su svojom suradnjom TIMOCOM i JITpayTM odlučili pomoći. JITpayTM nudi stopostotnu zaštitu od rizika izostalih plaćanja i jamči brze financijske tokove – čak i za duge rokove plaćanja.

Jednostavno: velika korist za mali trošak 

Nema slanja opomena, nema dugog čekanja na plaćanje: JITpayTM preuzima rizik i cjelokupno upravljanje potraživanjima. Faktoring uvelike olakšava teret, osobito za mala i srednja poduzeća, a pritom je jednostavan za korištenje. Korisnici trebaju obaviti samo početnu registraciju i učitati potvrde o isporuci. Sve ostalo obavlja se potpuno digitalno.

„Radujemo se suradnji s TIMOCOMom kojom ćemo zajedno poboljšati procese u transportnoj djelatnosti. Sve je jasnije kako su postupak plaćanja i funkcija financiranja u logistici od ključne važnosti.  S TIMOCOMom možemo u tom području ostvariti značajnu dodanu vrijednost na tržištu”, tvrdi dr. Daniel Steinke, upravitelj tvrtke JITpay™.

„Suradnja s tvrtkom JITpayTM nama je važan element razvoja ponude naših usluga”, kaže Gunnar Gburek, glasnogovornik i voditelj poslovanja tvrtke TIMOCOM. „Pomoću njihove digitalne platne usluge svojim korisnicima nudimo rješenje jednog od njihovih ponajvećih izazova: brzo plaćanje nakon izvršene usluge.”

 

O poduzeću TIMOCOM

TIMOCOM GmbH srednje je FreightTech poduzeće. Ova tvrtka, specijalizirana za IT i podatkovne usluge, pomaže svojim klijentima pametnim, sigurnim i jednostavnim rješenjima kako bi postigli svoje logističke ciljeve. Preko sustava Smart Logistics System tvrtke TIMOCOM umrežava se više od 45 000 provjerenih poduzeća koja dnevno objave do 800 000 međunarodnih ponuda tereta i skladišnih prostora.

 

O tvrtki JITpayTM

JITpay™ je brzorastući pružatelj platnih usluga specijaliziran za logističku djelatnost. Pritom JITpay™ potpuno preuzima obračun za usluge između nalogodavca i nalogoprimca te ga kombinira pomoću vlastitog programa za domaći i međunarodni faktoring, koji omogućava trenutačno plaćanje nalogoprimaca s fleksibilnim uvjetima plaćanja za nalogodavce. JITpay™ ima vlastito, potpuno digitalno faktoring društvo.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh