24.07.2014

Za najbolju marku 2014. godine u kateogriji burze tereta proglašen je TimoCom

Čitatelji nakladnika ETM odabiru TC Truck&Cargo® za najbolju burzu tereta

(1)

Düsseldorf, 25.07.2014. Na svečanoj dodjeli nagrada održanoj 5. lipnja u Stuttgartu, TimoComov direktor marketinga Christof Thesinga, primio je nagradu „Beste Marke“ za burzu tereta TC Truck&Cargo®. Prethodno su 7403 čitatelja stručnog nakladništva EuroTransportMedia nekoliko tjedana glasali za najbolje proizvode i usluge u sektoru transporta i logistike. 

 

TimoCom među industrijskim divovima

Biti pod zajedničkim nazivnikom „Beste Marke“ ("Najbolja marka") zajedno s tvrtkama kao što su Mercedes, MAN ili Michelin, za TimoComovog direktora marketinga, Christofa Thesinga, predstavlja posebnu čast: „Mi predstavljamo tvrtku srednje veličine kojom upravljaju vlasnici te sve razvijamo, pazimo i promoviramo sami. Zajedno stajati na pobjedničkom postolju sa industrijskim divovima nas čini ponosnim i potvrđuje naš rad.“

 

Burza tereta i utovarnih prostora TC Truck&Cargo® se kontinuirano razvija i proširuje na korisne značajke kao što je nova platforma za praćenje TC eMap®. Ovdje se na preglednoj karti može prikazati već do 90 raznih telematskih sustava. Osim toga, ove godine se uvodi još jedan mobilni pristup koji omogućuje korištenje programa putem aplikacija na pametnim telefonima i tabletima.

 

Kvalitetan proizvod, kvalitetna usluga

Thesinga smatra da ono što čini dobar brend nije samo uvjerljiv proizvod. Tvrtka u jednakoj mjeri investira i u dobru korisničku podršku. „Komunikacija s korisnicima sredstvo je odabira za osiguravanje dobre kvalitete. I sam TimoCom u odjelu Customer Care (briga o korisnicima) ima 50 internacionalnih zaposlenika koji su dnevno na raspolaganju putem telefona, e-maila ili Facebooka. Jako nam je važna bliskost s kupcima, reagiranje na raspoloženja i razjašnjavanje važnih upita bez puno odgađanja“, rezimira Thesinga.

 

Što se tiče budućnosti, tvrtka želi otići korak dalje i još više pojednostaviti komunikacije između korisnika koristeći novi alat.

 

Više informacija o poduzeću TimoCom i nagradi „Beste Marke“ pogledajte na www.timocom.com.hr i www.eurotransport.de.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh