Zašto TIMOCOM burza zaslužuje Vaše povjerenje?

Najveća ponuda tereta i teretnih prostora

Vodeća europska burza tereta pomaže Vam pri pronalasku prave ponude tereta ili teretnog prostora. Upravljanje lancem opskrbe nikada nije bilo lakše.

Jednostavno korištenje

Burzu tereta ćete savladati bez muke, te ćete na jednostavan način moći oglašavati ponude, tražiti nove poslove i ispuniti nalog za prijevoz za domaći i međunarodni transport. Za korištenje naše burze transporta nisu potrebna posebna znanja o digitalnim tehnologijama.

Sigurnost

Sve tvrtke koje pristupaju TIMOCOM burzi transporta prolaze kroz stroge sigurnosne provjere, tako da ćete uvijek znati da su Vaš teret i Vaša vozila u pravim rukama i da je lako pratiti njihovo kretanje. TIMOCOM je sinonim za povjerenje.

Manje praznih vozila

Vlasnici kamiona i prijevoznici pronaći će brojne mogućnosti različitih utovara. To znači da su prazna ili djelomično natovarena vozila stvar prošlosti.

Briga o okolišu

Posao je važan, ali važan je i okoliš. Korištenjem TIMOCOM burze transporta može se uštedjeti više od 20% emisije ugljičnog dioksida (CO2) po prijeđenom kilometru. Istovremeno će se iskoristivost Vašeg voznog parka povećati za trećinu, što donosi velike uštede u poslovanju tvrtke.

Širenje poslovne mreže

Dio TIMOCOM mreže znači da ćete imati pristup društvu od 55 000 potencijalnih poslovnih partnera diljem Europe. Ne propustite priliku da Vaša prijevoznička tvrtka raširi svoja krila.

Po čemu se TIMOCOM burza tereta razlikuje od ostalih?

Kako TIMOCOM može unaprijediti Vaše poslovanje?

TIMOCOM burza tereta s ponosom predstavlja naše partnere.

timocom-client-logo-zalando
timocom-client-logo-leckerland
timocom-client-logo-wemas
timocom-client-logo-aurora
timocom-client-logo-glass-ag
timocom-client-logo-linnenbecker

Imate pitanja? Naš tim savjetnika Vam je uvijek na raspolaganju. Nazovite nas!

Registrirajte se sada
na vrh