skip navigation

Predvodnik na tržištu među burzama utovarnog prostora i burzama tereta

Pomoću TIMOCOM burze tereta djelujte brzo i učinkovito na tržištu trenutačnih isporuka. Bilo da ste pružatelj usluga za transport ili nalogodavac. Ovdje ćete pronaći poslovnog partnera kojeg tražite. Vaše prednosti: okoristite se novim poslovnim mogućnostima, povećanim prometom i smanjenim brojem praznih vožnji. Koristite i naše posebne ponude za Kurir-ekspres-transportna služba (KEP) ili mobilno pronađite teret i utovarni prostor preko naše aplikacija Transportni barometar.

Jednostavno pronađite terete

Na burzi tereta dnevno se nudi do 750 000 međunarodnih ponuda utovarnog prostora i ponuda tereta trenutno više od 135 000 korisnika iz cijele Europe. Tu ima nešto za svakoga. Bilo da je riječ o prijevozniku, otpremi ili poduzeću iz proizvodnje i prodaje.

Burza tereta - Jednostavno pronađite terete

Brzo postavite vozila

Preko unosa vozila jednostavnog za korisnike možete kao nalogoprimac postavitiponude utovarnog prostora s informacijama o tipu vozila, obujmu/težini, datumu, polazištu i odredištu vozila. Tako izbjegavate i prazne vožnje i nepotrebne troškove. Potencijalni nalogodavci stupaju u vezu s vama klikom na vašu ponudu.

Burza tereta - Brzo postavite vozila

Pametno ponudite terete

Preko unosa i pregleda tereta sve vrste tereta možete i pronaći i dodijeliti. Kao nalogodavac opišite svoju pošiljku najdetaljnije što je moguće navodeći veličinu, vrstu, težinu, polazište i odredište. Tako osobama koje traže teret olakšavate točno prepoznavanje vaših potreba i brže će vas kontaktirati.

Pametno ponudite terete

Sigurno odaberite terete

U detaljnom prikazu ponude tereta pronaći ćete daljnje informacije o odabranom teretu. Klikom na vašu ponudu nalogoprimcima se prikazuju i vaši podaci za kontakt i oni mogu kao potencijalni partner za nalog izravno stupiti u vezu s vama.

Sigurno odaberite terete

Testirajte sustav TIMOCOM sada.

Isprobajte besplatno sada

Imate pitanja? Rado ćemo vam pomoći:

+49 211 88 26 88 26

Traženje tereta i utovarnog prostora

Do 750 000 međunarodnih ponuda dnevno. Nemojte pristati na išta manje.

Izvadak ponuda tereta iz/prema HR

iz

prema

Duljina

Težina

Nadgradnja

zadnja aktualizacija 2021-02-24 17:30 CET

Zatvorena korisnička grupa (ZKG)

Poduzeća i udruge na burzi utovarnog prostora i burzi tereta imaju mogućnost uspostaviti zatvorene korisničke grupe. One funkcioniraju kao svojevrsna mreža tereta unutar burze tereta i istodobno su unosne mreže poduzeća.

Članovi grupe stavljaju na raspolaganje svoje ponude utovarnog prostora i ponude tereta najprije ekskluzivno u ZKG-u prije nego što prijeđu na javnu burzu transporta. Tako članovi ZKG-a imaju informacijsku i vremensku prednost u odnosu na ostala poduzeća i mogu brže pronaći ponude koje im odgovaraju.

Uzmite uspjeh u svoje ruke. Cijeli TIMOCOM preko aplikacije!

Aplikacija za tablete i pametne telefone. Mobilno koristite sve usluge tvrtke TIMOCOM

Odlikovanje

Kolovoza 2019. - Burza utovarnog prostora i burza tereta tvrtke TIMOCOM koja je predvodnik na tržištu diljem Europe odlikovana je oznakom kvalitete BME za „kupnju transporta”.

Oznaka kvalitete: BMEnet odlikuje burzu tereta tvrtke TIMOCOM oznakom kvalitete „Kupnja transporta”
na vrh