Koje prednosti TIMOCOM Tržište nudi za otpremnike robe?

Optimiranje troškova i procesa brzom dodjelom transporta

Neplanirano vam je otpao pružatelj usluga transporta? U TIMOCOM-u možete brzo i jednostavno pronaći zamjenu. To funkcionira u našoj velikoj mreži, kao i u manjem krugu u zatvorenoj Burzi tereta s pouzdanim partnerima. Praćenje vozila za kamione pomaže vam da svoje transporte uvijek imate na oku.

Provjera cijena tereta

Otpremnicima robe nudimo pristup za preko 55 000 špedicija i logističkih poduzeća iz cijele Europe zbog čega brzo i jednostavno možete usporediti cijene tereta i odabrati najbolje ponude. Zahvaljujući mogućnosti dobivanja prijedloga cijene izravno putem Burze tereta, dobivate potpunu transparentnost.

Jednostavan ulazak u digitalizaciju

Uporabom TIMOCOM-a možete brzo i jednostavno implementirati digitalne procese bez da morate vezati vlastite resurse i kapacitete. Podaci iz vašeg logističkog softera se putem sučelja prenose na TIMOCOM Tržište u samo nekoliko klikova. To znači: više nema dvostrukih unosa i promjena medija. 

Kako naši proizvodi pomažu otpremnicima robe u svakodnevici?

Otpremnici robe u kratkom roku pronalaze transportna poduzeća u Burzi tereta

U kratkom roku pronađite transportna poduzeća u našoj Burzi tereta

T&I korisnici pronalaze dugoročne pružatelje usluga za svoje natječaje

Pronađite dugoročne pružatelje usluga za svoje natječaje

Imate li redovite transporte za dodijeliti? Natječaji vam pomažu da brzo i jednostavno pronađete dugoročne poslovne partnere. Osigurajte stabilne lance opskrbe i sigurnost planiranja.

Učinkovito uštedite na troškovima pomoću TIMOCOM-ovih sučelja

Učinkovito uštedite na troškovima pomoću TIMOCOM-ovih sučelja

Bez promjene sustava: uporabom sučelja procesuirajte cijelo povezivanje transporta izravno u vlastitom sustavu.

Centralno i digitalno upravljanje transportnim nalozima

Digitalizirajte svoje transportne naloge

Više od 55 000 međunarodno umreženih klijenata već vjeruje TIMOCOM-u

OLDENBURG_Schlagintweit_500x500

„Odrađujemo između 70-100 transportnih naloga tjedno s TIMOCOM-om. Mogućnost ocjenjivanja pomaže nam u pronalasku pouzdanih transportnih partnera.”

Florian Schlagintweit - zamj. voditelja logistike u Oldenburg Kunststoff-Technik GmbH

ČPP

Mjesečni paušal za uporabu TIMOCOM Tržišta ovisi o broju korisnika, minimalnom vremenu trajanja ugovora i ciklusu plaćanja. Sastavite odgovarajuću ponudu za svoje poduzeće u našoj trgovini i optimirajte svoje transportne i logističke procese još danas.

Da, TIMOCOM Tržište može se povezati s postojećim sustavima tako da ne nastaju promjene medija.

Uz digitalno povezivanje i umrežavanje, veliku važnost pridajemo intenzivnoj korisničkoj podršci. Za svoje smo korisnike dostupni putem e-pošte i telefona. I to na vašem jeziku. Naša korisnička podrška odvija se na 25 jezika. Osim toga, naše Tržište dostupno je na 24 jezika.

TIMOCOM nudi vrlo visoki standard sigurnosti zahvaljujući našoj TIMOCOM Sigurnosnoj mreži koja se između ostalog sastoji od provjere novih korisnika, provjere identiteta i tekućih sigurnosnih provjera.

Diljem Europe smo jedan od vodećih ponuđača i već smo više od 20 godina na tržištu. S više od 50 000 korisnika iz 46 zemalja vaš smo pouzdani partner u Europi.

na vrh