Za vaše upite­ za transportom imamo digitalno rješenje

Vi sastavljate upite za transportom sa svim informacijama o vašem teretu i nakon toga dobivate ponude cijene do 50 vaših poslovnih kontakata koje sami aktivno birate.

Pomoću stupnjevitog kruga primatelja sami možete utvrditi različite krugove primatelja koji postupno dobivaju obavijesti prema vremenskom planu koji ste utvrdili. Na kraju možete zatražiti i da se vaš upit za transportom automatski objavi u aplikaciji Tereti, tada je vidljiv svakom korisniku u mreži TIMOCOM.

Nakon toga uspoređujete ponude cijene i odabirete odgovarajućeg pružatelja usluga. Ovim klikom svi ostali pružatelji usluga dobivaju odbijenicu, a vaš upit za transportom može se automatski pretvoriti u transportni nalog koji sadržava informacije iz vašeg upita i koji u sustavu tvrtke TIMOCOM šaljete svom pružatelju usluga.

Ako pružatelj usluga konačno prihvati transportni nalog, nastaje obostrano pravno obvezujući ugovorni dokument. Nakon toga digitalno upravljate svojim pošiljkama i tako u svakom trenutku točno znate gdje se one nalaze.

Zajedno sa svojim poslovnim partnerima procesuirate svoje upite za transportom izravno u sustavu Smart Logistics System i ondje središnje upravljate njima.

Želite koristiti Upite za transportom? Rado ćemo vam pomoći

Vaše prednosti:

  • upiti za transportom na jeziku vaše zemlje
  • u svakom trenutku upotrebljavajte obrasce za ponavljajuće upite za transportom
  • koristite statistike za provođenje budućih poslovnih odluka
  • primajte poruke e-pošte o dobivenim upitima za transportom

Digitalno postavite upite za transportom

Pregledno oblikovana maska omogućuje vam brz i jednostavan unos svih relevantnih podataka i informacija o upitu za transportom.

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-01

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Make-smart-requests-02

Postavite upit pružateljima usluga

Uštedite vrijeme tako što ćete istodobno postaviti upit za do 50 vaših željenih pružatelja usluga koje ste prethodno okupili kao krug primatelja.

Zadržite pregled

Nakon što ste poslali upit za transportom svom odabranom poslovnom partneru, on će se automatski premjestiti u pregled pod „Aktivno”. Ondje vam se prikazuju svi trenutni upiti za transportom.

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Summary-03

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Updatepool-04

Detalji o aplikaciji

Kako točno funkcionira digitalno procesuiranje naloga, sasvim jednostavno vam je objašnjeno na blogu o uslugama TIMOCOM Update Pool. Ondje slobodno možete uvijek iznova pogledati kad se još jednom želite informirati o aplikacijama sustava Smart Logistics System.

Optimirajte svoje poslovne procese uz digitalne upite za transportom.

Kao nalogodavac brže dobivate informacije o raspoloživosti i ponudama cijene ako svoje upite za transportom digitalno istodobno uputite većem broju poslovnih partnera.

Kao nalogoprimac možete povećati svoj promet tako što dajete svoje ponude cijene za primljene upite za transportom. Tako povećavate svoje mogućnosti za unosne dodatne poslove.

Hosted-In-Germany

Mi posebno pažljivo postupamo s vašim podacima! Zbog toga TIMOCOM nosi oznaku kvalitete „Hosted in Germany”. Podaci naših korisnika čuvaju se u Njemačkoj i time podliježu njemačkom pravu – prvenstveno njemačkim zakonima o zaštiti podataka koji se smatraju jednima od najstrožih u Europi.

Koristite Upite za transportom u sustavu Smart Logistics System.


Imate pitanja? Rado ćemo vam pomoći:
na vrh