skip navigation

Za vaše upite­ za transportom imamo digitalno rješenje

Vi izrađujete upite za transportom sa svim informacijama o vašem teretu i nakon toga dobivate ponude cijene do 50 vaših poslovnih kontakata koje sami aktivno birate.

Sasvim novo: Pomoću stupnjevitog kruga primatelja sad možete sami utvrditi različite krugove primatelja koji se postupno obavještavaju prema vašem utvrđenom vremenskom planu. Na kraju možete zahtijevati da se vaša ponuda tereta također automatski objavi u aplikaciji Smart App Tereti, tako je vidljiva za svakog korisnika sustava TIMOCOM. 

Nakon toga uspoređujete ponude cijene i odabirete odgovarajućeg pružatelja usluga. Ovim klikom svi ostali pružatelji usluga dobivaju odbijenicu, a vaš upit za transportom može se automatski pretvoriti u transportni nalog koji sadržava informacije iz vašeg upita za transportom i koji u sustavu TIMOCOM šaljete svom pružatelju usluga.

Ako pružatelj usluga konačno prihvati transportni nalog, nastaje obostrano pravno obvezujući ugovorni dokument. Nakon toga upravljate svojim transportnim nalozima digitalno i tako zadržavate točan pregled u svakom trenutku.

Procesuirate svoje upite za transportom sa svojim poslovnim partnerima izravno u sustavu TIMOCOM i ondje središnje upravljate njima.

Želite koristiti upite za transportom? Rado ćemo vam pomoći

Stupite u kontakt sada!

+49 211 88 26 88 26

Vaše prednosti:

upiti za transportom na jeziku vaše zemlje

u svakom trenutku upotrebljavajte obrazce za ponavljajuće upite za transportom

koristite statistike za provođenje budućih poslovnih odluka

primajte poruke e-pošte o dobivenim upitima za transportom

jednostavno digitalno procesuirajte upite za transportom

Pregledno oblikovana maska omogućuje vam brz i jednostavan unos svih relevantnih podataka i informacija o upitu za transportom.

Jednostavno digitalno procesuirajte upite za transportom

Pametno postavite upit pružateljima usluga

Uštedite vrijeme tako što ćete istodobno postaviti upit za do 50 vaših željenih pružatelja usluga koje ste prethodno okupili kao krug primatelja.

Uštedite vrijeme tako što ćete istodobno postaviti upit za do 50 svojih željenih pružatelja usluga

Sigurno zadržite pregled

Nakon što ste poslali upit za transportom svom odabranom poslovnom partneru, on će se automatski premjestiti u pregled pod „Aktivno”. Ondje vam se prikazuju svi trenutni upiti za transportom.

Usporedite dobivene ponude cijene i odaberite odgovarajućeg pružatelja usluga

Sigurno se informirajte

Kako točno funkcionira digitalno procesuiranje naloga, sasvim jednostavno vam je objašnjeno na našem blogu o uslugama TIMOCOM Update Pool. Ondje slobodno možete uvijek iznova pogledati kad se još jednom želite informirati o funkcijama svog sustava Smart Logistics System.

Jednostavno sve na jednom mjestu

Optimizirajte svoje poslovne procese uz digitalne upite za transportom!

Kao nalogodavac brže dobivate informacije o raspoloživosti i ponudama cijena ako svoje upite za transportom digitalno istodobno uputite većem broju poslovnih partnera.

Kao nalogoprimac možete povećati svoj promet tako što ćete predati svoje ponude cijene za dobivene upite za transportom. Tako povećavate svoje mogućnosti za dodatne unosne poslove.

Hosted in Germany - Sigurnost podataka u tvrtci TIMOCOM

Mi posebno pažljivo postupamo s vašim podacima! Zbog toga TIMOCOM nosi oznaku kvalitete „Hosted in Germany”. Podaci naših korisnika čuvaju se u Njemačkoj i time podliježu njemačkom pravu - prvenstveno njemačkim zakonima o zaštiti podataka koji se smatraju jednima od najstrožih u Europi.

Testirajte sustav TIMOCOM sada.

Isprobajte besplatno sada

Imate pitanja? Rado ćemo vam pomoći:

+49 211 88 26 88 26

na vrh

Prihvaćam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranih sadržaja i promidžbe. Saznajte više