TIMOCOM 22.03.2024
2

Prednosti TIMOCOM tržišta za tvrtke: Od burze tereta do usluga s dodanom vrijednošću

Prednosti TIMOCOM trzista

TIMOCOM je vodeće digitalno tržište koje pruža sveobuhvatna rješenja za logističke potrebe tvrtki diljem Europe. S više od 55.000 korisnika, TIMOCOM je postao sinonim za inovaciju i pouzdanost u logističkom sektoru.

Burza tereta: Srce TIMOCOM-a

Jedna od ključnih usluga koje TIMOCOM nudi je burza tereta, platforma koja omogućuje tvrtkama, špediterima i prijevoznicima da brzo i učinkovito dodjeljuju i pronalaze transportne naloge za cestovni transport. Na ovoj platformi svakodnevno se objavljuje do milijun međunarodnih ponuda tereta i vozila, omogućujući korisnicima da maksimiziraju svoje poslovne prilike.

Usluge s dodanom vrijednošću: Više od samo logistike

TIMOCOM ne pruža samo platformu za razmjenu tereta, već i niz dodatnih usluga koje dodatno olakšavaju poslovanje korisnicima. Ove usluge uključuju praćenje pošiljaka uživo, integraciju API-ja, transportni barometar i međunarodnu naplatu dugova. Svaka od ovih usluga dizajnirana je kako bi korisnicima pružila dodatnu sigurnost i podršku u svakodnevnom poslovanju, omogućujući im da se usredotoče na svoje ključne aktivnosti.

Pouzdanost i sigurnost: TIMOCOM kao partner

S obzirom na sve veću potrebu za pouzdanim rješenjima u logističkom sektoru, TIMOCOM se ističe svojom predanošću sigurnosti i transparentnosti. Korisnici mogu biti sigurni da će komunikacija biti brza, jasna i pouzdana, što je ključno za uspjeh u ovom dinamičnom sektoru. TIMOCOM također pruža podršku u rješavanju sporova i problema, čime se dodatno jača povjerenje korisnika.

TIMOCOM je ključ uspjeha u logistici

TIMOCOM je više od digitalnog tržišta, to je partner koji tvrtkama pruža alate i podršku potrebnu za uspjeh u suvremenom logističkom okruženju. S raznovrsnim uslugama, inovativnim rješenjima i nepokolebljivom predanošću korisnicima, TIMOCOM je idealan izbor za sve tvrtke koje žele optimizirati svoje logističke procese i ostvariti konkurentske prednosti na tržištu.

TIMOCOM pruža industrijske uvide i blog postove koji mogu pomoći tvrtkama da bolje razumiju industriju i kako najbolje iskoristiti usluge koje TIMOCOM nudi.

 

Još niste TIMOCOM klijent? 

Registrirajte se sada! >>

 

Postanite insider u profesiji

Redovito primajte važne članke, vrijedne stručne priloge i ekskluzivne izvještaje korisnika!


Prijava na newsletter

Pop-up image - Logistic
Želite li postati stručnjak u logistici?

Stoga primajte naše vijesti o logistici izravno u svoj sandučić. Budite prvi koji će imati koristi od naših proizvoda i ažuriranja.

na vrh