TIMOCOM 12.06.2024
5

Možda vas je zanimalo, ali niste znali koga pitati: TIMOCOM-ov vodič za početnike

TIMOCOM 25 godine burza tereta

Otkrijte kako funkcionira TIMOCOM tržište, tko je ciljna skupina, na kojim jezicima se komunicira te kako možete postati dio ovog inovativnog sustava. Što je TIMOCOM i kako može unaprijediti vaše poslovanje?

Što je TIMOCOM i kome je namijenjen? Kako TIMOCOM posluje u našoj zemlji? Je li tržište TIMOCOM namijenjeno samo međunarodnom prijevozu ili postoje ponude i za domaći? Je li TIMOCOM partner samo transportnim tvrtkama? Kako do TIMOCOM naloga? Koje uvjete treba ispunjavati vaša tvrtka? Na kojem jeziku radi TIMOCOM tržište? Na kojem jeziku možete razgovarati sa zaposlenicima TIMOCOM-a? Može li se TIMOCOM program testirati prije potpisivanja ugovora?

Ovim tekstom vas želimo pozdraviti, predstaviti se, objasniti kako funkcionira TIMOCOM tržište i odgovoriti na neka od pitanja koja nam najčešće postavljate. 

Što je TIMOCOM?

TIMOCOM GmbH je njemačka softverska tvrtka. Razvili smo program koji smo nazvali "TIMOCOM tržište" koji predstavlja virtualnu razmjenu tereta i teretnog prostora. Na njemu možete pronaći utovare za svoja vozila ili oglašavati svoja slobodna vozila, objaviti svoje utovare ili tražiti slobodna vozila za njih. I još mnogo toga. Pregledajte koje sve usluge nudi TIMOCOM - program: TIMOCOM - Tržište za logističku industriju

Jezik TIMOCOM-a

Svaka od 40 europskih zemalja u kojima TIMOCOM posluje više od četvrt stoljeća ima tim koji govori materinji jezik korisnika. TIMOCOM - program je i na našem jeziku.

Kome je namijenjen TIMOCOM program?

TIMOCOM je namijenjen transportnim i logističkim tvrtkama, ali i tvrtkama koje se bave trgovinom ili proizvodnjom. Trenutno smo partneri i podrška za preko 55.000 europskih tvrtki, a željeli bismo postati i vaši. Testirajte program, besplatno i bez obveze. Odlučite se na temelju vlastitog iskustva. Testna faza traje do 4 tjedna i na njenom kraju odlučujete želite li nastaviti raditi s nama.

Testirajte TIMOCOM-program:

Vidjeli ste reklamu za TIMOCOM ili nas je netko spomenuo u razgovoru. Niste sigurni kako to sve funkcionira i ne znate je li TIMOCOM pravo rješenje za vas...

Krenut ćemo redom:

  • Imate prijevozničku tvrtku i kamion ili više njih. Bilo da se radi o jednom unajmljenom kombiju ili nekoliko šlepera u vašem vlasništvu, ako trebate utovar, TIMOCOM je rješenje za vas. Na burzi TIMOCOM brzo ćete pronaći utovare koji odgovaraju vašim potrebama, jednostavnom pretragom pomoću filtera vezanih uz tip vašeg vozila, rutu koja vas zanima i datume kada je vaše vozilo slobodno. I to diljem Europe i šire. S TIMOCOM-om ćete izbjeći besmislene prazne povratne vožnje. 
  • Vaša tvrtka se bavi proizvodnjom i potrebno vam je transportno vozilo za prijevoz materijala za vaše proizvode ili trebate organizirati njihovu distribuciju. I u tom slučaju TIMOCOM je rješenje za vas. Na TIMOCOM tržištu možete vrlo jednostavno objaviti svoje terete i čekati da vam prijevoznici pošalju svoje ponude ili da vas kontaktiraju. Također imate mogućnost pretraživanja slobodnih vozila na rutama i datumima koji vas zanimaju. 
  • Bavite se trgovinom i potreban vam je prijevoz za robu kojom trgujete. TIMOCOM je rješenje i za vas. Povežite se s prijevozničkim tvrtkama, odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama, uštedite novac i vrijeme...
  • Osnovali ste tvrtku koja se bavi špedicijom i logistikom. Sigurno ste već čuli za TIMOCOM - isprobajte naš program i uvjerite se koliko smo dobar poslovni partner najvećim špediterskim i logističkim tvrtkama u Hrvatskoj. Ne morate biti veliki, mi ne diskriminiramo i možemo vam pomoći da rastete.

Borza tereta

Kako do TIMOCOM naloga?

Ako se prvi put susrećete s TIMOCOM-om, rado ćemo vam pružiti priliku da besplatno isprobate naš program. Aktivirajte testni zahtjev na našoj web stranici, te nakon popunjavanja osnovnih podataka vaše tvrtke pričekajte da vas kontaktira osoba koja će biti zadužena za vaš nalog. Osim što ćemo vas uputiti na koji način možete pristupiti našem sustavu, detaljno ćemo vam objasniti kako koristiti program TIMOCOM. Ne brinite, program je jednostavan i lagan za korištenje.

Proces zahtjeva za testiranje pokrećete putem sljedeće poveznice:

Kako digitalizirati svoje logističke procese uz pomoć TIMOCOM-a?

Digitalizacija je pojam koji nekome može zvučati zastrašujuće, no cilj joj je upravo pojednostaviti komplicirane IT procese. Za korištenje programa TIMOCOM ne morate biti informatički stručnjak, naprotiv. Ukoliko transportne naloge primate ili šaljete u programu TIMOCOM, oni će automatski biti prevedeni na jezik primatelja, čime se izbjegavaju jezične barijere i isključuje mogućnost da nešto niste dobro razumjeli. Izbjegnite ručni unos svih podataka, uštedite vrijeme. Pratite svoju robu u stvarnom vremenu, povežite svoj GPS sustav s našim, izračunajte stvarne troškove svoje rute, koristite TIMOCOM karte kao pomoćni alat za njeno optimalno planiranje... Bez komplicirane papirologije, nepotrebnih mailova i poziva - nudimo vam mogućnost da sve procese obavite na jednom mjestu, u programu TIMOCOM.

TIMOCOM vam donosi sigurnost

Svaka tvrtka koja želi pristupiti TIMOCOM tržištu prolazi provjeru - to je naša prednost, kao i vaša. Opcijom "pretraga tvrtke" upoznajte tvrtku s kojom planirate surađivati. Mi joj već vjerujemo, a uvjerite se sami možete li joj vjerovati i vi. Provjerite koliko dugo su s nama, pogledajte ocjene koje su im dale tvrtke koje su s njima radile prije vas. Dobre preporuke uspostavljaju povjerenje.

TIMOCOM vas nastoji zaštititi

Želimo da naše tržište ostane sigurno. Pokušavamo vas zaštititi: prijavite eventualno neprofesionalno ponašanje tvrtki, angažirajte našeg odvjetnika za naplatu vaših potraživanja putemTIMOCOM-ove međunarodne usluge naplate potraživanja.

Postanite naš korisnik:

Jelena Denda

Account Manager • Sales South-Eastern Europe

Postanite insider u profesiji

Redovito primajte važne članke, vrijedne stručne priloge i ekskluzivne izvještaje korisnika!


Prijava na newsletter

Pop-up image - Logistic
Želite li postati stručnjak u logistici?

Stoga primajte naše vijesti o logistici izravno u svoj sandučić. Budite prvi koji će imati koristi od naših proizvoda i ažuriranja.

na vrh