TimoCom Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.

Obavijesti za tisak Aktualne informacije

Dobrodošli u TimoCom redakciju. Ovdje ćete pronaći aktualne obavijesti za tisak o raznim temama vezanim uz tvrtku TimoCom, naše klijente i branšu. Na našoj Mediathek besplatno možete preuzeti slike za tisak.

Svi noviteti na jednom mjestu

Želite još više noviteta? Informirajte se preko naših Social Media aktivnosti, pretplatite se na naš Newsletter ili kontaktirajte konzultante za pitanja o tisku.

Erkrath, 21.02.2017. – Propisi za zabrane upravljanja teretnim vozilima u Europi jako su složeni. Na snazi su zabrane upravljanja teretnim vozilima u raznim zemljama i na različitim cestama, rutama i autocestama, a još k tome i u točno utvrđena vremena. Imati to sve u vidu gotovo je nemoguće. Kako tomu ne bi bilo tako, TimoCom je razvio ... naprijed

Erkrath, 06.02.2017 – U brzom transportnom poslovanju nalogodavci rukuju niskim profitnim maržama i visokim vremenskim pritiskom. Ako još uz to postoji dug za paletama, nalog brzo može baciti posao u minus. Odvjetnik tvrtke TimoCom, Alexander Oebel, u pet točaka sažima najveće probleme prilikom zamjene paleta:

... naprijed

Erkrath, 09.01.2017. – Transportni barometar tvrtke TimoCom je za 4. tromjesečje prikazao odnos tereta i utovarnog prostora od 53:47. To je mala senzacija, jer TimoCom je ovim rezultatom po prvi put zabilježio višak tereta u ovo doba! Jedno je sigurno: Europsko transportno tržište bilo je sve osim ... naprijed

Pojmovnik Transporta – Sve odgovore oko teme transporta

Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.