TimoCom Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.

Obavijesti za tisak Aktualne informacije

Dobrodošli u TimoCom redakciju. Ovdje cete pronaci aktualne obavijesti za tisak o raznim temama vezanim uz tvrtku TimoCom, naše klijente i branšu. Na našoj mediateci besplatno možete preuzeti slike za tisak.

Svi noviteti na jednom mjestu

Želite još više noviteta? Informirajte se preko naših društvenih medija, pretplatite se na naš bilten ili kontaktirajte konzultante za pitanja o tisku.

Erkrath, 23.03.2017. – Kao građevinski materijal modernog doba, beton je nezamisliv dio našeg života. Robustan, izdržljiv i mnogostruko upotrebljiv postaje zahvaljujući posebnim dodacima koje, među ostalima, proizvodi i tvrtka MC-Bauchemie Müller GmbH & Co. KG. Koji logistički napor stoji iza opskrbljivanja klijenata proizvodima pojasnio je Lars ... naprijed

Erkrath, 21.02.2017. – Propisi za zabrane upravljanja teretnim vozilima u Europi jako su složeni. Na snazi su zabrane upravljanja teretnim vozilima u raznim zemljama i na različitim cestama, rutama i autocestama, a još k tome i u točno utvrđena vremena. Imati to sve u vidu gotovo je nemoguće. Kako tomu ne bi bilo tako, TimoCom je razvio ... naprijed

Erkrath, 06.02.2017 – U brzom transportnom poslovanju nalogodavci rukuju niskim profitnim maržama i visokim vremenskim pritiskom. Ako još uz to postoji dug za paletama, nalog brzo može baciti posao u minus. Odvjetnik tvrtke TimoCom, Alexander Oebel, u pet točaka sažima najveće probleme prilikom zamjene paleta:

... naprijed

Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.