TimoCom Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.

Obavijesti za tisak Aktualne informacije

Dobrodošli u TimoCom redakciju. Ovdje ćete pronaći aktualne obavijesti za tisak o raznim temama vezanim uz tvrtku TimoCom, naše klijente i branšu. Na našoj Mediathek besplatno možete preuzeti slike za tisak.

Svi noviteti na jednom mjestu

Želite još više noviteta? Informirajte se preko naših Social Media aktivnosti, pretplatite se na naš Newsletter ili kontaktirajte konzultante za pitanja o tisku.

Erkrath, 21.09.2016. – Postoji riječ od 14 slova koja se u transportnoj i logističkoj branši sve češće koristi te je neophodna unutar rječnika i poduzeća. Ta riječ je „Digitalizacija“. Ona je neosporno odgovorna za sve više vožnji. Kako bi osigurali konkurentnost, poduzeća već sada trebaju započeti s optimizacijom vlastitih procesa. ... naprijed

Digitalna transformacija izgleda nezaustavljivo, ali što to zapravo znači za tvrtke i koje mogućnosti i rizike to podrazumijeva? Glasnogovornik tvrtke TimoCom Marcel Frings i Marcel Milbrandt iz tvrtke ponuđača Cloud usluga, CenterDevice, zajedno su rasvijetlili ovu temu.

... naprijed

Pojmovnik Transporta – Sve odgovore oko teme transporta

Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.