• BAG

  Je Savezna služba za promet roba (Bundesamt für Güterverkehr). BAG se između ostalog bavi prometnim pravo i sigurnošću u prometu, cestarinama za kamione, vozačkom osoblju kao i praćenjem tržišnih kretanja. Više informacija možete naći na www.bag.bund.de.

 • BGL e.V.

  BGL je njemačka udruga za transport roba, logistiku i zbrinjavanje. Ona zastupa različite interese tisuća poduzeća iz branši cestovnog transporta roba, logistike, špedicije i zbrinjavanja. Bundesverband Güterkraftverkehr Logistik und Entsorgung (BGL)

 • Burza logističkih površina

  Pomoću burze skladišta mogu se ponuditi i pronaći točno odgovarajuće skladišne i logističke površine. Najveća online-burza skladišta u Europi je ona od TIMOCOMa, pružatelja IT-logističkih usluga. Pomoću nje je moguće smanjiti stanje praznih prostora,

 • Burza prijevoznika i stovarišta

  Burza prijevoznika i stovarišta virtuelno je tržište najčešće za špeditere i prijevoznike. Mogu trgovati viškom odnosno manjkom prijevoza i stovarišta i time ostvariti optimalno iskorištenje kapaciteta!

 • Burza skladišnih prostora

  Burza skladišnih prostora bazirana na internetu je tražilica za skladišta. Preko nje se posreduju slobodni skladišni prostori i skladišne površine. Ponuđači koriste platformu kako bi na njoj objavili svoje slobodne kapacitete sa svim relevantnim informacijama.

 • Burze tereta

  Burze teretasu virtualne tržnice za - uglavnom - špeditere i prijevoznike. Korisnici burze mogu ovjde ponuditi svoje terete, za koje još nisu pronašli prijevoz

 • BVL

  Bundesvereinigung Logistik (BVL) e.V. je najveće logsistilčko udruženje u Njemačkoj. Osnovano 1978, broji oko 7.500 članova iz rukovodstva industrije, trgovine, usluga i nauke.

Postanite insider u profesiji

Redovito primajte važne članke, vrijedne stručne priloge i ekskluzivne izvještaje korisnika!


Prijava na newsletter

na vrh