26.07.2017

Aplikacija TimoCom sada dostupna i u uređajima TomTom Bridge

Vozači kamiona izravno se prijavljuju s TomTom Bridge-a u najveću europsku transportnu platformu

(1)

Erkrath, 26.6.2017. — Aplikacija TimoCom je od lipnja prema zadanim postavkama out-of-the-box na TomTom Bridge-u, profesionalnom terminalu za vozače proizvođača navigacijskih sustava TomTom. Vozači kamiona koji su TimoComovi korisnici tako se izravno mogu prijaviti sa svog uređaja TomTom Bridge u platformu TimoCom — i tako i na putu pronaći odgovarajući teret ili ponuditi slobodan utovarni prostor.

Transportna platforma kao digitalna aplikacija u vozilu

Svatko tko mnogo putuje poslovno zna kako je teško ispravno upravljati procesima te ih završavati. To vrijedi upravo za vozače kamiona, jer većinu svog posla provode na putu. TomTom Bridge kao profesionalni terminal za vozače stvara esencijalnu vezu između vozača i ureda te vozača i klijenta. Uz TomTom navigaciju za kamione i prometne informacije u pravom vremenu na svim rutama, uređaji koji se baziraju na Androidu sadrže i mobilne poslovne aplikacije. Jedna od takvih aplikacija je TimoCom, najveća europska transportna platforma. Korisnici ovdje mogu „na brzinu“ promijeniti raspored u dispoziciji: Na taj način i na putu jednostavno mogu pronaći transportne naloge diljem Europe ili fleksibilno postaviti na raspolaganje slobodan utovarni prostor. Integrirana aplikacija praktična je ponajprije za samostalne vozače koji si u bilo koje doba mogu osigurati povratne ili dodatne terete. „To TimoComovim korisnicima štedi mnogo vremena. Vozači ne smiju više koristiti privatni Smartphone za provjeravanje transportnih naloga — uz TomTom Bridge pregledna im je i navigacija i aplikacija TimoCom te ostale aplikacije“, pojašnjava Andrea Di Domizio, upravitelj za rješenja tvrtke TimoCom.

TomTom Bridge — savršena kombinacija navigacije i poslovnih aplikacija


Aplikacija TimoComa prema Klausu Burgstalleru još više vrednuje hardver za TomTom Bridge: „Terminali TomTom Bridge bude mnogo više nego navigacija ili karte. Zahvaljujući integriranim aplikacijama poput unosa utovarnog prostora i pretraživanja tereta TimoCom-a olakšava se radna svakodnevnica za naše klijente i prilagođava u skladu s njihovim potrebama. Upravo to je naša misija: Zajedno razviti tehnologije od kojih će svi profitirati.“

Od početka srpnja 2017., korisnici transportne platforme TimoCom nalozima mogu upravljati i putem mobilnog pristupa: Nova aplikacija TC Transport Order® digitalizira transportne naloge i poslovnim partnerima omogućuje centralno upravljanje izravno unutar transportne platforme TimoCom. To će još dodatno olakšati komunikaciju i umrežavanje za špeditere, prijevoznike tereta i otpremnike. 

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh