22.10.2013

Još više naloga za prijevoz u TimoComu

Poduzeće iz Düsseldorfa mnogo je više od ponuđača burze tereta

(1)

Düsseldorf, 22.10.2013. TimoCom, između ostalog ponuđač vodeće europske burze tereta i tovarnog prostora TC Truck&Cargo®, objavio je nove, dojmljive poslovne brojke. One govore sljedeće: tko želi učinkovito i uspješno poslovati u sektoru transporta u Europi, neće zaobići TimoCom. No govore i ovo: TimoCom nije samo burza tereta, nego može ponuditi mnogo više.

Prvi put do sada: do 450.000 ponuda tereta i tovarnog prostora na burzi TC Truck&Cargo® – dnevno! TimoCom time grabi u novu dimenziju poslovanja, istodobno dojmljivo učvršćujući svoj istaknuti položaj među natječajnim platformama. „Naravno, izvrsno je kada svoje korisnike možemo izvijestiti o takvom pozitivnom razvoju ponuda tereta i tovarnih prostora na burzi“, veseli se Marcel Frings, glavni predstavnik poduzeća TimoCom, „Ovaj rast vidimo kao rezultat poduzetih napora i inovacija koje smo implementirali u naše ostale proizvode. Oni su nam omogućili da ujedno proširimo i našu bazu korisnika diljem Europe.“ I tu je TimoCom probio zvučni zid. 100.000 korisnika održava burzu dinamičnom – i ne samo oni.

Posebna je oprema u TimoComu često besplatna
Pogleda li se izvan granica burze tereta na cjelokupnu ponudu poduzeća TimoCom, brzo postaje očito da je to poduzeće preraslo u sveobuhvatnog ponuđača usluga u sektoru transporta. Vidljivo je to već i kod trajno popularne burze TC Truck&Cargo®. U nju je od rujna 2012. besplatno integrirana burza skladišta putem koje se mogu brzo ponuditi i pronaći prostori skladišnih i logističkih površina.

No priča ne završava time: TimoCom nudi ukupno tri proizvoda, a uz njih je dostupan niz različitih aplikacija koje se korisnicima nude bez ikakve naknade, kao i brojne usluge. Općenito su upravo ti dodatni sadržaji ono što osjetno olakšava poslovnu svakodnevicu.

Najnoviji među njima je TC eMap®, vrlo učinkovito rješenje za kalkulacije i praćenje. TimoCom stoga nije samo jedini ponuđač burze transporta koji nudi platformu za praćenje neovisnu o proizvođaču uređaja za praćenje. Na platformi TC eMap® korisnici mogu također izračunati rute. Zahvaljujući suradnji s tvrtkom Nokia, ona sadrži najobuhvatnije karte na tržištu, koje također obuhvaćaju satelitske podatke te aktualne podatke o prometu.

Iako je na tržištu samo četiri godine, platforma TC eBid® platforma za transportne natječaje već se uveliko etablirala. U njoj se može naći sve što se tiče dugoročnih i redovnih transporta. Stoga je na platformi TC eBid® ukupno provedeno već više od 20.000 natječaja.

Ljudi i informatička podrška kao komponente usluge
Da bi pružio odgovarajući odgovor na sve veće zahtjeve vezane za IT performanse, u poduzeću se planira naširoko i dalekosežno. Za to postoji dobar razlog: „Vrlo smo svjesni svoje odgovornosti prema transportnim i logističkim poduzećima u Europi. Kada bi TimoComove platforme za natječaje u nekom trenutku postale nedostupne, to ne bi bila katastrofa samo za naše korisnike, nego i za nas same. Zbog toga su se isplatile naše konstantne investicije upravo na ovom području. U zadnjih 12 mjeseci raspoloživost naših proizvoda 24 sata dnevno 365 dana u godini iznosila je 99,56% – pri čemu su u to već uračunata planirana razdoblja nedostupnosti zbog održavanja!“, pojašnjava Frings.

No, veliko povećanje broja ponuda i korisnika TimoComovih proizvoda ne manifestira se samo na podatkovnim vodovima, poslužiteljima i programima. I djelatnici odjela korisničke podrške dobili su mnogo novih kolega i kolegica kako bi se u najboljoj mjeri mogli osobno pobrinuti za korisnike i pomoći im u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema. Bila je to dobra odluka jer 54 radnika na dežurnim linijama korisničke podrške u Njemačkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj dnevno odgovore na više od 2000 poziva. Mjesečno to iznosi više od 40.000 razgovora.

TimoCom se, dakle, može pohvaliti dojmljivim brojkama kojima se može radovati svaki njihov korisnik. One također pokazuju kako je ovo poduzeće, koje se neprestano razvija i napreduje, pouzdan partner u poslovnom procesu. Stoga i vrijednost kojom završavamo ovo izvješće više uistinu nije veliko iznenađenje: u najnovijem ispitivanju 94,3% korisnika odgovorilo je kako je potpuno zadovoljno poduzećem TimoCom.

Više informacija o TimoComu i svim proizvodima pronaći ćete na www.timocom.com.hr

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh