27.05.2015

Nagrađen: Raspisati online natječaje za transport sa TimoComom

TC eBid®ponovo prima BMEnet robni pečat

(1)

Erkrath, 27.05.2015 – Platforma za transportne natječaje širom Euorpe TC eBid® odlikovana je pečatom kvalitete „Nabava tereta“ od strane BMEnet GmbH, (podružnicom „Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.) . U lanjskoj godini je TC eBid® treći put zaredom položio ispit kvalitete stručne udruge. Sa time je Timocom Soft- und Hardware GmbH certificirana tvrtka u okviru „softver i  platforma“. Pomoću platforme za natječaje otpremne tvrtke, špedicije i pružatelji transportnih usluga imaju mogućnosti dogovra za redovito transportno poslovanje diljem Europe.

TC eBid® online alatka za više ekonomičnost.
U TC eBid® raspisuju poduzeća za proizvodnju i trgovinu kao i špediteri svoje dugoročne naloge  za djelomične i kompletne utovare. Sa platformom za natječaje dopirate po natječaju izravno do 33.000 provjerenih i aktivnih međunarodnih pružatelja transportnih usluga iz cijele Europe. Kroz TC eBid® TimoCom korisnici imaju priliku na dodatno poslovanje, veću sigurnost u planiranju i djelotvorno iskorištavanje voznog parka. Osim toga se mogu izbjeći uska grla u ponudi tovarnog prostora. Tako online-platforma omogućava veću ekonomičnost u transportnom poslovanju. 

BMEnet robni pečat
BMEnet GmbH dodjeljuje nakon ispitivanja kvalitete robni pečat za softver i platforme. Ispitivanje se temelji na standardiziranim i neutralnim kriterijima kataloga, s jasno definiranim zahtjevima. Sa uspješnim izdavnjem certifikata robni pečat osigurava tržišnu transparentnost i stvara povjerenje pri odabiru proizvođača softvera.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh