23.10.2019

Nova lokacija u Wroclawu: TIMOCOM raste na međunarodnoj razini i nastavlja strateški izgrađivati prisutnost u Poljskoj

TIMOCOM nastavlja rasti na međunarodnoj razini

TIMOCOM-Wroclaw-Breslau

To poduzeće specijalizirano za informacijsku tehnologiju i podatke mijenja smjer svoje tržišne strategije za Poljsku i planira masivnu izgradnju prisutnosti na novoj središnjoj lokaciji. Tako je Poljska kao tržište strateški važno za digitalnu transformaciju europske logistike od sada još više u središtu pozornosti. 

„Budući da je Poljska zbog visokih prihoda prijevoznika i time pripremanja transportnih kapaciteta značajno tržište za logistiku u Europi za nas i digitalnu transformaciju logistike, osnovali smo novu središnju lokaciju u Wroclawu”, kaže poslovođa tvrtke TIMOCOM Tim Thiermann.

dijeljenje na ...

Erkrath/Wroclaw, 28. 10. 2019. – Poduzeće specijalizirano za informacijsku tehnologiju i podatke TIMOCOM iz Erkratha u Njemačkoj nastavit će rasti na međunarodnoj razini. To poduzeće nastavlja izgrađivati svoju prisutnost na poljskom tržištu dodatnom lokacijom u Wroclawu. Prijevoznici i poduzeća za prijevoz te klijenti iz područja industrije i trgovine trebaju se okoristiti strateškim zauzimanjem novog položaja i izgradnjom lokacije u Poljskoj povezanom s tim.


Nova središnja lokacija u Wroclawu

„Budući da je Poljska zbog visokih prihoda prijevoznika i time pripremanja transportnih kapaciteta za nas značajno tržište za digitalnu transformaciju logistike u Europi, osnovali smo novu središnju lokaciju u Wroclawu”, kaže poslovođa tvrtke TIMOCOM Tim Thiermann. „Naš strateški cilj je uvjeriti još više klijenata u naše aplikacije i dodatnu vrijednost naše kompetencije sučelja i pridobiti ih za naš sustav Smart Logistics System.”


Preko sustava Smart Logistics System tvrtke TIMOCOM već sad se umrežava više od 43 000 poduzeća koja ondje svakodnevno postavljaju do 750 000 međunarodnih ponuda tereta i utovarnog prostora.


TIMOCOM optimira strukturu poduzeća u Poljskoj radi još većeg približavanja klijentima

Iz nove, moderne lokacije u Wroclawu zaposlenici tog ponuđača IT rješenja za logistiku koji je stekao ugled diljem Europe bliže i opsežnije će djelovati na tržištu u Poljskoj. Dosadašnja lokacija u Pili integrirat će se u novu strukturu i prisutnost u Poljskoj s Wroclawom sad će se znatno pojačati. „U Poljskoj imamo dobar i angažiran tim s kojim ćemo i u budućnosti nastaviti razvijati digitalizaciju logistike u Europi i brinuti o našim poljskim klijentima”, kaže Tim Thiermann. „Nastavit ćemo izgrađivati naš tim i tražimo motivirane zaposlenike koji će na lokaciji u Wroclawu nuditi još kvalitetnije usluge našim klijentima u Poljskoj.” Trenutno u Poljskoj za TIMOCOM radi oko 50 zaposlenika. Do 2021. godine to poduzeće za IT planira povećanje ljudskih resursa do 115 kolegica i kolega te dodatne investicije od oko 10 milijuna eura. Zajedno sa svojim klijentima TIMOCOM od 1997. godine radi na razvoju vizije svijeta bez logističkih izazova preko granica za cijelu Europu – i izvan nje.Picture source: dudlajzov – stock-adobe

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh